Referenties

“Sinds september 2018 werk ik samen met Jacqueline bij leerKRACHT. Jacqueline is een snelle denker, pro-actief en iemand die gaat voor resultaat. Ze begeleidt verschillende scholen bij de ontwikkeling van ‘elke dag samen een beetje beter’ en weet een goede balans te vinden tussen coachen & trainen en sturen & ondersteunen. Binnen de stichting is ze betrokken bij verschillende verbeterinitiatieven. Ze brengt daar structuur aan, deelt kennis en ervaring en stelt vragen, die nieuwe perspectieven mogelijk maken. Tot slot is Jacqueline als collega betrouwbaar en loyaal. Eigenschappen die ik bij het samenwerken enorm waardeer.”

Jelle Verwer
Clusterleider en Bestuurder, Stichting leerKRACHT


“I worked with Jacqueline during our time as Customer Excellence Expert and Continuous Improvement. She is a great colleague, committed to the team and the result on a realistic way. Because of her warm and sensitive personality she easily builds relationships. She also knows how to use these qualities very well in her specialty Coaching and MBTI which quickly creates an atmosphere of trust.”

Brigitte Ligt
Lead Customer Excellence, ABN AMRO Bank


“Ik heb met Jacqueline mogen samenwerken in het Continuous Improvement team van ABN AMRO. In haar rol als lean teamcoach en procesbegeleider hielp zij teams in een nieuwe manier van werken, gebaseerd op lean. Doel: het creëren van een continue verbetercultuur. Haar specialisatie is wat mij betreft de koppeling van hard en zacht: echte verandering ontstaat alleen als je aandacht hebt voor beide. Deze expertise in combinatie met verantwoordelijkheid bij de teams weten te laten en durven confronteren als dat nodig is, maakt dat zij zeer succesvol was in het doorvoeren van veranderingen en graag gevraagd werd als coach. Jacqueline, ik heb je altijd bijzonder gewaardeerd!”

Jeannine Castermans
Teamlead Continuous Improvement, ABN AMRO Bank


“Jacqueline heeft voor mijn Team IS&BC binnen ABN AMRO diverse malen teamsessies gehouden op het gebied van MBTI, Kernkwadranten en feedback. Jacqueline is zeer goed in staat om de dynamiek binnen een team te herkennen en hierop in te spelen, waardoor alle deelnemers enthousiast en actief deelnemen. Jacqueline zorgt voor een vertrouwde, ontspannen en prettige sfeer waardoor in het team zaken besproken en uitgesproken kunnen en mogen worden. Ik heb Jacqueline in deze teamsessies ervaren als een professional op haar vakgebied en als een prettige, gezellige en goede facilitator. Ikzelf en mijn team hebben in een goede en open sfeer deel kunnen nemen aan de sessies op het gebied van MBTI, Kernkwadranten en feedback geven/ontvangen.”

Peter Godwaldt
Hoofd Information Security & Business Continuity COO, ABN AMRO Bank


“Jacqueline heeft voor mijn team een geslaagde MBTI workshop gefaciliteerd. In deze workshop heeft zij op een heel plezierige en vakkundige wijze ons team inzicht gegeven in de theorie van MBTI, verdieping in onze eigen profielen en die van ons team. Ik kan Jacqueline als facilitator van een MBTI workshop van harte aanbevelen.”

Maarten Jagtenberg
Hoofd bedrijfsvoering COO Hypotheken, ABN AMRO Bank